✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Lofter​

Hos Lemvig Byg A/S har vi stor erfaring med opsætning af alle former for lofter – lige fra troldtekt og listelofter til diverse akustiklofter. 

Har du brug for rådgivning til valg af loft og materiale, hjælper vi allerede i opstartsfasen. ​

Akustiklofter

I nyere tid er der kommet større fokus på akustikken i vores boliger.

Et akustikloft er lavet af et lydabsorberende materiale, der gør, at lyden ikke bare kastes rundt i rummet,
​når lydbølgerne rammer loftet.

​Her er kernen i de absorberende egenskaber ved materialet overfladen.
​Denne skal være blød, porøs eller på anden vis ujævn, så lydbølgerne ender netop dér.


​Faktisk forholder det sig sådan, at en 40 mm plade i mineraluld absorberer 80 % af den lyd, der bliver kastet mod den, mens en gipsvæg kun tager 20 %.


​Der findes flere forskellige produkter og løsninger, der kan hjælpe med at mindske larmen i din bolig.
​Nogle løsninger er diskrete, mens andre er markante og endda en del af hjemmets udtryk.
​Akustiklofter kan være hele lofter eller mindre felter, der sidder, hvor behovet er størst.

Troldtekt

Når du hører ordet akustikloft, vil mange formentligt tænke på troldtekt eller FibroTech, som oftest bruges sammen med de filtredede plader. I dag bruges troldtekt ikke kun som loft i institutioner, hospitaler osv.

Nyere boliger kan sagtnes have gavn af et troldtektloft, hvor materialets krøllede udseende kan tilføre lidt struktur til et ellers glat lokale. 


​Troldtekt er træbetonplader, som sikrer en god akustik i din bolig. Pladerne består af træ og cement, der tåler fugtige områder og som samtidig giver en høj brandsikring.

images_2

troldtekt.dk


​Perforeret gips

​Nogle foretrækker i stedet en løsning med perforeret gips, som består af gipsplader med huller, der lader larm passere til en blød bagside, som absorberer lyden. 

Denne løsning giver et mere roligt og harmonisk loft, og er en populær løsning i nybyggeri med loft til kip.


​​Mineraluldplader

Plader i mineraluld er en anden populær løsning til at få en bedre akustik, og anvendes ofte i kontorlandskaber, butikker samt insitutioner. Mineraluldplader er noget af det mest lydabsorberende, der fås, og er en fin løsning i god kvalitet.​


​Akustikpuds​

Endelig findes der også lyddæmpernes absolutte luksusprodukt; Akustikpuds.

Med akustikpuds opsættes ’specialplader’, hvorefter de pudses med en særlig, åben puds.

Dette gør, at man ikke kan se de lyddæmpende foranstaltninger, og er særlig optimalt for især restauratører og andre, der ønsker at undgå fornemmelsen af en institution eller et hospital.

​Er du interesseret i et akustikloft i lige netop din bolig, arbejdsplads, bygning eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring med opsætning af alle former for akustiklofter.

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er din tømrer & snedker

Højt serviceniveau, solidt håndværk og tilfredse kunder - Det er vores varemærke og de kompetencer, vi hver dag tilstræber at levere til vores kunder.

Lemvig Byg A/S er en mindre virksomhed. Ejer Mads Piil, der i 2003 startede firmaet alene, kan i dag tælle tre svende, en lærling og en bogholder med i staben, og med mere end ti års erfaring i branchen kan vi tilbyde alle former for tømrerarbejde.

Hos os er ingen opgaver for små og simple eller for store og avancerede. Vi udfører alle opgaver, hvad enten det drejer sig om udskiftning af dørlåsen eller en gennemgribende renovering af et privat hjem. Vi udfører tømrerarbejde for såvel private kunder som virksomheder, boligselskaber, kommuner og andet erhverv.

Kundernes tilfredshed

Vi ser os selv som en lokal virksomhed med stor nærkontakt til lokalområdet. For os er kundernes tilfredshed den vigtigste faktor i vores arbejde. Uden tilfredse kunder vil vores virksomhed ikke køre rundt, hvorfor vi i enhver opgave lægger stor vægt på kvalitet og grundighed. Vi leverer kun et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi sørger altid for at have en tæt dialog med vores kunder allerede fra første møde. Gennem god kundekontakt kan vi få den bedste fornemmelse for, hvad du som kunde ønsker. Vi kan tilbyde vores ekspertise og komme med gode råd og vejledning, hvis du mangler den gode idé til den mest optimale løsning – og i tæt samarbejde med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine ønsker, behov og ikke mindst din økonomi.

Hovedentreprise med professionelle samarbejdspartnere

Med vores faste samarbejdspartnere inden for andre faggrupper såsom blikkenslagere, murere og VVS’ere kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi står for hovedentreprisen. Vi sørger for kun at have samarbejdspartnere, der lever op til samme høje krav, som vi stiller os selv, når det kommer til kvalitet, grundighed og professionalisme.

Med os som hovedentreprenør på dit næste projekt er du derfor garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti og tryghed som kunde. Du kan læse mere om, hvad vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 82 08 88 eller 20 23 77 52, hvis du vil vide mere om vores virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!