✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Tømrer til det hele​

Lemvig Byg A/S er din professionelle tømrer i Lemvig, Holstebrog og omegn. Vi har løst mange spændende opgaver gennem årene og garanterer et kvalitetsbevidst arbejde uanset opgavens omfang.

Vores hovedkompetencer som tømrer:

Derudover varetager vores tømrer også mange andre opgaver. Hos os er intet for stort eller for småt, og vi udfører derfor alt fra isolering og efterisolering af boliger, opbygning af trapper, renovering af sommerhuse, genopbygning efter svampeskader og opbygning af karnapper til mindre reparationsopgaver og tømrer- og snedkerarbejde med eksempelvis porte og låger.

Tømrer med garanti

Når du vælger os som tømrer til dit næste projekt, er du ikke kun garanteret en tømrervirksomhed med erfaring. Vi er medlem af Byg Garantiordning, hvilket er din sikkerhed for, at alt arbejde udføres ordentligt, korrekt og med stor sans for kvalitet og grundighed.

Derudover er vi også uddannet energivejleder. Det betyder, at vores tømrer kan gennemgå din bolig fra ende til anden med henblik på, hvordan du bedst energioptimerer ejendommen enten gennem efterisolering, udskiftning af vinduer eller eksempelvis en facadeisolering.

Vil du vide mere om, hvad vi som tømrer kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at kontakte os på 

telefon 97 82 08 88 / 20 23 77 52 eller via vores kontaktformular for mere information.

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

E-mail: mp@lemvigbyg.dk 

Medlem af