✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Nyt tag & renovering af tag og tagetager

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning.
​Derfor kan udskiftning af taget være en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Alle typer af tagarbejde

Lemvig Byg A/S har mange års erfaring inden for nyt tag og generelt tagarbejde. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, så vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes.

Vi løser alle typer opgaver med tag i nærområdet af Lemvig, Struer og Holstebro. Vi udskifter og renoverer tage, vi opsætter kviste, kippe, karnapper og ovenlysvinduer. Vi bygger desuden tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal.

Vi arbejder med alle tagtyper og lægger nyt tag, i blandt andet teglsten, betontagsten, eternittag, tagpap, skifertag og andre tagmaterialer. Vi har en bred ekspertise inden for taglægning.

Om det er renovering af tag i mindre omfang, eller udskiftning af hele tage, kan vi altid varetage din tagopgave.

Renovering af tag øger værdien af jeres hus

Taget er den mest udsatte del på boligen og er også en stor del af det førstehåndsindtryk, ejendommen giver.

Derfor er det vigtigt, at det fremstår både smukt, stærkt og modstandsdygtigt.

Et nyt tag forskønner enhver bolig og får ejendommen til at fremstå både ny, moderne og flot. Det øger også værdien på dit hjem i en eventuel salgssituation samtidig med, at det nye tag sikrer mod vand- og fugtskader på indvendige konstruktioner.

Vores ekspertise inden for lægning af tag er stor, og med os som din professionelle samarbejdspartner, er du garanteret et solidt og grundigt tagarbejde i højeste kvalitet.

Kontakt os for en snak om nyt tag

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 20 23 77 52, for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af mulighederne for jeres tag eller tagetage.

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er din tømrer & snedker

Højt serviceniveau, solidt håndværk og tilfredse kunder - Det er vores varemærke og de kompetencer, vi hver dag tilstræber at levere til vores kunder.

Lemvig Byg A/S er en mindre virksomhed. Ejer Mads Piil, der i 2003 startede firmaet alene, kan i dag tælle tre svende, en lærling og en bogholder med i staben, og med mere end ti års erfaring i branchen kan vi tilbyde alle former for tømrerarbejde.

Hos os er ingen opgaver for små og simple eller for store og avancerede. Vi udfører alle opgaver, hvad enten det drejer sig om udskiftning af dørlåsen eller en gennemgribende renovering af et privat hjem. Vi udfører tømrerarbejde for såvel private kunder som virksomheder, boligselskaber, kommuner og andet erhverv.

Kundernes tilfredshed

Vi ser os selv som en lokal virksomhed med stor nærkontakt til lokalområdet. For os er kundernes tilfredshed den vigtigste faktor i vores arbejde. Uden tilfredse kunder vil vores virksomhed ikke køre rundt, hvorfor vi i enhver opgave lægger stor vægt på kvalitet og grundighed. Vi leverer kun et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi sørger altid for at have en tæt dialog med vores kunder allerede fra første møde. Gennem god kundekontakt kan vi få den bedste fornemmelse for, hvad du som kunde ønsker. Vi kan tilbyde vores ekspertise og komme med gode råd og vejledning, hvis du mangler den gode idé til den mest optimale løsning – og i tæt samarbejde med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine ønsker, behov og ikke mindst din økonomi.

Hovedentreprise med professionelle samarbejdspartnere

Med vores faste samarbejdspartnere inden for andre faggrupper såsom blikkenslagere, murere og VVS’ere kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi står for hovedentreprisen. Vi sørger for kun at have samarbejdspartnere, der lever op til samme høje krav, som vi stiller os selv, når det kommer til kvalitet, grundighed og professionalisme.

Med os som hovedentreprenør på dit næste projekt er du derfor garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti og tryghed som kunde. Du kan læse mere om, hvad vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 82 08 88 eller 20 23 77 52, hvis du vil vide mere om vores virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!