✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Nyt tag & renovering af tag og tagetager

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Så derfor kan udskiftning af taget være en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Alle typer af tagarbejde

Lemvig Byg A/S har mange års erfaring inden for nyt tag og generelt tagarbejde. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, så vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes.

Vi løser alle typer opgaver med tag i nærområdet af Struer og Holstebro. Vi udskifter og renoverer tage, vi opsætter kviste, kippe, karnapper og ovenlysvinduer. Vi bygger desuden tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal.

Vi arbejder med alle tagtyper og lægger nyt tag, i blandt andet teglsten, betontagsten, eternittag, tagpap, skifertag og andre tagmaterialer. Vi har en bred ekspertise inden for taglægning.

Renovering af tag i mindre omfang, eller udskiftning af hele tage, vi kan altid varetage din tagopgave.

Renovering af tag øger værdien af jeres hus

Taget er den mest udsatte del på boligen og er også en stor del af det førstehåndsindtryk, ejendommen giver.

Derfor er det vigtigt, at det fremstår både smukt, stærkt og modstandsdygtigt.

Et nyt tag forskønner enhver bolig og får ejendommen til at fremstå både ny, moderne og flot. Det øger også værdien på dit hjem i en eventuel salgssituation samtidig med, at det nye tag sikrer mod vand- og fugtskader på indvendige konstruktioner.

Vores ekspertise inden for lægning af tag er stor, og med os, som din professionelle samarbejdspartner, er du garanteret et solidt og grundigt tagarbejde i højeste kvalitet.

Kontakt os for en snak om nyt tag

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 20 23 77 52, for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af mulighederne for jeres tag eller tagetage.

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

E-mail: mp@lemvigbyg.dk 

Medlem af