✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Medarbejdere i Lemvig Byg A/S

Lemvig Byg A/S er en mindre tømrervirksomhed med seks ansatte. Indehaver Mads Piil har tre tømrersvende og en enkelt lærling ansat. Pernille Piil står for det administrative arbejde, således at vores tømrere kan koncentrere sig om det, de er gode til - nemlig det gode håndværk.

Tømrer med ansvar

Som professionel tømrervirksomhed ser vi det som et socialt ansvar at sørge for, at unge i branchen bliver uddannet ordentligt. Kun derigennem kan vi føre den gode kvalitet og de danske håndværkstraditioner videre i fremtiden. Derfor prioriterer vi også at uddanne unge mennesker løbende, ligesom vores tømrermester såvel som tømrersvende også løbende holder sig opdateret på ny viden og tiltag i branchen.

Energivejleder og godt håndværk

Hos Lemvig Byg A/S går vi op i vores håndværk. Som tømrer ved vi, hvor vigtigt det gode resultat er - det skal ikke blot være flot, det skal også være holdbart og i overensstemmelse med tidens regler og lovkrav om miljøsikring.

Derfor har vi også taget skridtet videre. Indehaver og tømrer Mads Piil er uddannet energivejleder. Det betyder, at vi kan være behjælpelige med professionel rådgivning, hvis du ønsker at energioptimere din bolig. Vi kan vejlede om, hvad lige præcis din bolig kan gøre, for at spare på energien.

Om det er efterisolering af vægge, lofter og gulve, udskiftning til nye lavenergivinduer eller en facadeisolering, der skal til, kan vi bedømme, og vores energivejleder giver selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på udførsel af tømreropgaven.

Har du spørgsmål til en opgave, priser mm., så er du altid velkommen til at kontakt os.

Mads Piil

Direktør

Tømrer og energivejleder​​

Morten Schmidt

Medejer

Tømrer

Michael

Tømrersvend

Jesper

Tømrersvend

Anders

Tømrersvend

Billede på vej​

Jens

Tømrersvend

Billede på vej​

Rasmus

Tømrerlærling​

Billede på vej​

Peter

Tømrerlærling​

André

Arbejdsmand

Pernille

Kontor​

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

E-mail: mp@lemvigbyg.dk 

Medlem af