✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Medarbejdere i Lemvig Byg A/S

Lemvig Byg A/S er en mindre tømrervirksomhed med seks ansatte. Indehaver Mads Piil har tre tømrersvende og en enkelt lærling ansat. Pernille Piil står for det administrative arbejde, således at vores tømrere kan koncentrere sig om det, de er gode til - nemlig det gode håndværk.

Tømrer med ansvar

Som professionel tømrervirksomhed ser vi det som et socialt ansvar at sørge for, at unge i branchen bliver uddannet ordentligt. Kun derigennem kan vi føre den gode kvalitet og de danske håndværkstraditioner videre i fremtiden. Derfor prioriterer vi også at uddanne unge mennesker løbende, ligesom vores tømrermester såvel som tømrersvende også løbende holder sig opdateret på ny viden og tiltag i branchen.

Energivejleder og godt håndværk

Hos Lemvig Byg A/S går vi op i vores håndværk. Som tømrer ved vi, hvor vigtigt det gode resultat er - det skal ikke blot være flot, det skal også være holdbart og i overensstemmelse med tidens regler og lovkrav om miljøsikring.

Derfor har vi også taget skridtet videre. Indehaver og tømrer Mads Piil er uddannet energivejleder. Det betyder, at vi kan være behjælpelige med professionel rådgivning, hvis du ønsker at energioptimere din bolig. Vi kan vejlede om, hvad lige præcis din bolig kan gøre, for at spare på energien.

Om det er efterisolering af vægge, lofter og gulve, udskiftning til nye lavenergivinduer eller en facadeisolering, der skal til, kan vi bedømme, og vores energivejleder giver selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på udførsel af tømreropgaven.

Har du spørgsmål til en opgave, priser mm., så er du altid velkommen til at kontakt os.

Mads Piil

Direktør

Tømrer og energivejleder​​

Morten Schmidt

Medejer

Tømrer

Michael

Tømrersvend

Jesper

Tømrersvend

Anders

Tømrersvend

Billede på vej​

Jens

Tømrersvend

Billede på vej​

Rasmus

Tømrerlærling​

Billede på vej​

Peter

Tømrerlærling​

André

Arbejdsmand

Pernille

Kontor​

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er din tømrer & snedker

Højt serviceniveau, solidt håndværk og tilfredse kunder - Det er vores varemærke og de kompetencer, vi hver dag tilstræber at levere til vores kunder.

Lemvig Byg A/S er en mindre virksomhed. Ejer Mads Piil, der i 2003 startede firmaet alene, kan i dag tælle tre svende, en lærling og en bogholder med i staben, og med mere end ti års erfaring i branchen kan vi tilbyde alle former for tømrerarbejde.

Hos os er ingen opgaver for små og simple eller for store og avancerede. Vi udfører alle opgaver, hvad enten det drejer sig om udskiftning af dørlåsen eller en gennemgribende renovering af et privat hjem. Vi udfører tømrerarbejde for såvel private kunder som virksomheder, boligselskaber, kommuner og andet erhverv.

Kundernes tilfredshed

Vi ser os selv som en lokal virksomhed med stor nærkontakt til lokalområdet. For os er kundernes tilfredshed den vigtigste faktor i vores arbejde. Uden tilfredse kunder vil vores virksomhed ikke køre rundt, hvorfor vi i enhver opgave lægger stor vægt på kvalitet og grundighed. Vi leverer kun et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi sørger altid for at have en tæt dialog med vores kunder allerede fra første møde. Gennem god kundekontakt kan vi få den bedste fornemmelse for, hvad du som kunde ønsker. Vi kan tilbyde vores ekspertise og komme med gode råd og vejledning, hvis du mangler den gode idé til den mest optimale løsning – og i tæt samarbejde med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine ønsker, behov og ikke mindst din økonomi.

Hovedentreprise med professionelle samarbejdspartnere

Med vores faste samarbejdspartnere inden for andre faggrupper såsom blikkenslagere, murere og VVS’ere kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi står for hovedentreprisen. Vi sørger for kun at have samarbejdspartnere, der lever op til samme høje krav, som vi stiller os selv, når det kommer til kvalitet, grundighed og professionalisme.

Med os som hovedentreprenør på dit næste projekt er du derfor garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti og tryghed som kunde. Du kan læse mere om, hvad vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 82 08 88 eller 20 23 77 52, hvis du vil vide mere om vores virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!