✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Gulve

Skal der lægges nyt gulv, er Lemvig Byg A/S klar til at hjælpe dig. Vi gør det naturligvis med fokus på kvalitet og æstetik – fra den første rådgivning om valg af træsort og gulvtype til de sidste lister bliver lagt på plads.

Vi kan også være behjælpelig med alle former for vedligeholdelse af trægulve: Afhøvlin​g og afslibning, udbedring af skader, behandling med lud, lak eller olie. Alt sammen noget der sikrer, at hjemmet får et nyt og friskt udtryk.

Sildebensparket

Et af de for tiden meget populære trægulve, er et sildebensparket.
​Sildebensparket er et parketgulv, hvor brædderne lægges i 90 grader mod hinanden, så der dannes et sildebensmønster.

​​I dag fås sildebensparket med et smart kliksystem, der gør monteringen og processen meget lettere og hurtigere.

Vælger du et sildebensparket som gulv, får du et elegant og stilrent design, som både passer ind i det moderne og klassiske hjem.


​Sildebensparket fås i flere forskelige træsorter, som f.eks. eg, ask eller andre hårde træsorter.
Vælger du massiv parket vil gulvet have en lang holdbarhed, da de anvendte ​træsorter ​ofte er meget hårde og kan slibes mange gange.

 

         Sildebensparket                      Sildebensparket

​​ ​

Sildebensparket i laminat

Du behøver ikke vælge et sildebensparketgulv i træ. I dag fås sildebensparket også i laminat.

Fordelen her er, at et laminatgulv har et akustikunderlag, som nedsætter støjen i rummet.
Laminatets matte, strukturerede overflade gør, at gulvet til forveksling både ligner og føles som træ.
Modsat et trægulv er et laminatgulv vedligeholdelsesfrit.

Uanset om du vælger et sildebensparket i træ eller laminat, lægges gulvet i et eksklusivt, grafisk mønster.

Begge gulvtyper holder i mange år. 

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er din tømrer & snedker

Højt serviceniveau, solidt håndværk og tilfredse kunder - Det er vores varemærke og de kompetencer, vi hver dag tilstræber at levere til vores kunder.

Lemvig Byg A/S er en mindre virksomhed. Ejer Mads Piil, der i 2003 startede firmaet alene, kan i dag tælle tre svende, en lærling og en bogholder med i staben, og med mere end ti års erfaring i branchen kan vi tilbyde alle former for tømrerarbejde.

Hos os er ingen opgaver for små og simple eller for store og avancerede. Vi udfører alle opgaver, hvad enten det drejer sig om udskiftning af dørlåsen eller en gennemgribende renovering af et privat hjem. Vi udfører tømrerarbejde for såvel private kunder som virksomheder, boligselskaber, kommuner og andet erhverv.

Kundernes tilfredshed

Vi ser os selv som en lokal virksomhed med stor nærkontakt til lokalområdet. For os er kundernes tilfredshed den vigtigste faktor i vores arbejde. Uden tilfredse kunder vil vores virksomhed ikke køre rundt, hvorfor vi i enhver opgave lægger stor vægt på kvalitet og grundighed. Vi leverer kun et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi sørger altid for at have en tæt dialog med vores kunder allerede fra første møde. Gennem god kundekontakt kan vi få den bedste fornemmelse for, hvad du som kunde ønsker. Vi kan tilbyde vores ekspertise og komme med gode råd og vejledning, hvis du mangler den gode idé til den mest optimale løsning – og i tæt samarbejde med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine ønsker, behov og ikke mindst din økonomi.

Hovedentreprise med professionelle samarbejdspartnere

Med vores faste samarbejdspartnere inden for andre faggrupper såsom blikkenslagere, murere og VVS’ere kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi står for hovedentreprisen. Vi sørger for kun at have samarbejdspartnere, der lever op til samme høje krav, som vi stiller os selv, når det kommer til kvalitet, grundighed og professionalisme.

Med os som hovedentreprenør på dit næste projekt er du derfor garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti og tryghed som kunde. Du kan læse mere om, hvad vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 82 08 88 eller 20 23 77 52, hvis du vil vide mere om vores virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!