✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Udskiftning af vinduer og døre

​Gå ikke på kompromis, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer i boligen eller din virksomhed.

Hos Lemvig Byg A/S har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer i etageejendomme, villaer og parcelhuse og finder derfor også de vinduer, der klæder din bolig bedst. Vi udfører arbejde i Lemvig, men kører også til Holstebro eller Struer og omegn.

Spar på varmeregningen med nye vinduer​

Udskiftning af vinduer giver ikke blot boligen et smukkere og nyere udtryk. Hvis du skifter de gamle vinduer ud med nye lavenergivinduer, er der også stor mulighed for at minimere varmeregningen og spare mange penge i længden. På samme måde giver udskiftning af gamle vinduer, til nye og bedre isolerede energiruder, også et sundere indeklima for dig og din familie - eller dine ansatte.

Montering af vinduer fra kælder til kvist​

Vi både leverer dine nye vinduer, samt udskifter ruderne og monterer vinduet fra kælder til kvist. Vi forhandler og monterer vinduer fra en lang række anerkendte producenter.

Vi står også klar med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer. Hvad end du ønsker store glaspartier eller sprossede bondevinduer, så lad os stå for udskiftningen af vinduerne og bliv garanteret et ordentligt arbejde fra start til slut. 

Vi kan være med til at vejlede og rådgive dig i valget af produkter, så du får præcis de vinduer, der matcher dine ønsker og boligens stil og æstetiske udtryk.

Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi naturligvis også det. Vi varetager hele processen fra vejledning af vinduestype, til oprydning efter montering af vinduet. Vi kan montere og udskifte rigtig mange typer vinduer. Eksempelvis er træ alu vinduer meget populære. Vi forhandler og opsætter også loft- og ovenlysvinduer, og i den billigere ende, har vi også plasticvinduer, som i stigende grad også er blevet mere populære.

Kontakt os for tilbud på udskiftning af vinduer og døre​

Kontakt os på telefon 20 23 77 52 for en uforpligtende snak eller et konkurrencedygtigt tilbud på udskiftning af vinduer og døre.​ Vi kører i hele området omkring Lemvig og Holstebro.

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

E-mail: mp@lemvigbyg.dk 

Medlem af