✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Udskiftning af vinduer og døre

​Gå ikke på kompromis, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer i boligen eller din virksomhed.

Hos Lemvig Byg A/S har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer i etageejendomme, villaer og parcelhuse og finder derfor også de vinduer, der klæder din bolig bedst. Vi udfører arbejde i Lemvig, men kører også til Holstebro eller Struer og omegn.

Spar på varmeregningen med nye vinduer​

Udskiftning af vinduer giver ikke blot boligen et smukkere og nyere udtryk. Hvis du skifter de gamle vinduer ud med nye lavenergivinduer, er der også stor mulighed for at minimere varmeregningen og spare mange penge i længden. På samme måde giver udskiftning af gamle vinduer, til nye og bedre isolerede energiruder, også et sundere indeklima for dig og din familie - eller dine ansatte.

Montering af vinduer fra kælder til kvist​

Vi både leverer dine nye vinduer, samt udskifter ruderne og monterer vinduet fra kælder til kvist. Vi forhandler og monterer vinduer fra en lang række anerkendte producenter.

Vi står også klar med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer. Hvad end du ønsker store glaspartier eller sprossede bondevinduer, så lad os stå for udskiftningen af vinduerne og bliv garanteret et ordentligt arbejde fra start til slut. 

Vi kan være med til at vejlede og rådgive dig i valget af produkter, så du får præcis de vinduer, der matcher dine ønsker og boligens stil og æstetiske udtryk.

Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi naturligvis også det. Vi varetager hele processen fra vejledning af vinduestype, til oprydning efter montering af vinduet. Vi kan montere og udskifte rigtig mange typer vinduer. Eksempelvis er træ alu vinduer meget populære. Vi forhandler og opsætter også loft- og ovenlysvinduer, og i den billigere ende, har vi også plasticvinduer, som i stigende grad også er blevet mere populære.

Kontakt os for tilbud på udskiftning af vinduer og døre​

Kontakt os på telefon 20 23 77 52 for en uforpligtende snak eller et konkurrencedygtigt tilbud på udskiftning af vinduer og døre.​ Vi kører i hele området omkring Lemvig og Holstebro.

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er din tømrer & snedker

Højt serviceniveau, solidt håndværk og tilfredse kunder - Det er vores varemærke og de kompetencer, vi hver dag tilstræber at levere til vores kunder.

Lemvig Byg A/S er en mindre virksomhed. Ejer Mads Piil, der i 2003 startede firmaet alene, kan i dag tælle tre svende, en lærling og en bogholder med i staben, og med mere end ti års erfaring i branchen kan vi tilbyde alle former for tømrerarbejde.

Hos os er ingen opgaver for små og simple eller for store og avancerede. Vi udfører alle opgaver, hvad enten det drejer sig om udskiftning af dørlåsen eller en gennemgribende renovering af et privat hjem. Vi udfører tømrerarbejde for såvel private kunder som virksomheder, boligselskaber, kommuner og andet erhverv.

Kundernes tilfredshed

Vi ser os selv som en lokal virksomhed med stor nærkontakt til lokalområdet. For os er kundernes tilfredshed den vigtigste faktor i vores arbejde. Uden tilfredse kunder vil vores virksomhed ikke køre rundt, hvorfor vi i enhver opgave lægger stor vægt på kvalitet og grundighed. Vi leverer kun et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi sørger altid for at have en tæt dialog med vores kunder allerede fra første møde. Gennem god kundekontakt kan vi få den bedste fornemmelse for, hvad du som kunde ønsker. Vi kan tilbyde vores ekspertise og komme med gode råd og vejledning, hvis du mangler den gode idé til den mest optimale løsning – og i tæt samarbejde med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine ønsker, behov og ikke mindst din økonomi.

Hovedentreprise med professionelle samarbejdspartnere

Med vores faste samarbejdspartnere inden for andre faggrupper såsom blikkenslagere, murere og VVS’ere kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi står for hovedentreprisen. Vi sørger for kun at have samarbejdspartnere, der lever op til samme høje krav, som vi stiller os selv, når det kommer til kvalitet, grundighed og professionalisme.

Med os som hovedentreprenør på dit næste projekt er du derfor garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti og tryghed som kunde. Du kan læse mere om, hvad vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 82 08 88 eller 20 23 77 52, hvis du vil vide mere om vores virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!