✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

✓​ Tæt dialog med dig

✓​ Medlem af Byg Garanti

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

Ombygning, renovering eller tilbygning​ af din bolig

Få mere plads i hjemmet med en tilbygning eller en ombygning af jeres hus. Skal vi også renovere hos dig, i nærheden af Struer? Måske du går og drømmer om en ombygning i midten af Holstebro? Vi er klar til dit projekt i omegnen af Lemvig.

Renovering​ af din bolig eller andet

Er boligen ved at være slidt og umoderne, kan en renovering være den rigtige løsning. Hos Lemvig Byg udfører vi renovering af ældre boliger med stor respekt for boligens æstetiske udtryk og byggestil, således at stilen og boligens sjæl bevares efter en renovering.

Vi står for en renovering i højeste kvalitet, og renoverer boligen fra ende til anden. Det betyder, at vi tager os af vinduer, døre, tag, facade, stukke og alt andet, du måtte ønske.

Ombygning​ af hus eller anden form for ombygning

Når familien vokser, kan pladsen blive trang. En ombygning af de eksisterende rum kan være løsningen.

Lemvig Byg A/S har bred erfaring med ombygning af huse og lejligheder i og omkring Holstebro og Struer. Vi kan hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset og meget, meget mere

Vores samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer en professionel indsats gennem hele byggeprocessen, når i får lavet en ombygning.​

Vi påtager os naturligvis hovedentreprisen og sørger for koordineringen af alle faggrupper når i skal have fortaget en renovering.

Tilbygning​ af nye projekter

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Lemvig Byg A/S har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer.

Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

​​

Kontakt os for rådgivning om renovering af hus eller et uforpligtende tilbud på ombygning​

Hvad end du ønsker en renovering, en ombygning eller en tilbygning, så kontakt altid Lemvig Byg A/S på telefon 97 82 08 88 / 20 23 77 52 for inspiration, rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

→ ja tak, ring mig op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 08 88

Mobil: 20 23 77 52

E-mail: mp@lemvigbyg.dk 

Medlem af