✓​ Uforpligtende besigtigelse af opgaven

​✓​ Tæt dialog med dig​

✓​ Medlem af Byg Garanti

HTH har rødder i dansk håndværk

HTH udspringer af dansk håndværkstradition. Fra de store linjer til de små detaljer er HTH specialister i køkkenindretning. På fabrikken i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs køkkener.

Den høje kvalitet gælder ikke alene fabrikken. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister. Derfor er det personale, du møder i butikkerne uddannet til at øse ud af deres store viden og erfaring med køkkenindretning - en vigtig faktor for kompetent vejledning og et godt slutresultat.
 

Læs mere om modellen NEXT Læs mere om modellen MONO Læs mere om modellen CONCEPT


Om HTH Køkkener
HTH er repræsenteret i 30 byer fordelt over hele Danmark og har 28 HTH Køkkenforum butikker samt 26 HTH Gør-Det-Selv butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produktion på 75.000 køkkener. Det betyder, at HTH er én af Nordeuropas største køkkenproducenter.

HTH sælger kvalitet til priser, der er til at overkomme og har slået sit navn fast i den skandinaviske bevidsthed, som det køkkenfirma, der forpligter sig til, at ”…du får meget mere hos HTH”. HTH Køkkener er udover køkkenindretning også leveringsdygtig i indretning til badeværelse og garderobe – samt projektløsninger til erhverv
 
Du får meget mere hos HTH
HTH blev grundlagt af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. De to dygtige håndværkere havde tidligere arbejdet med køkkener for andre leverandører, men var ikke imponerede. ”Det må kunne gøres bedre,” tænkte de. Den filosofi var baggrunden for at grundlægge HTH Køkkener.

I dag beskæftiger de tre HTH fabrikker i Danmark mere end 1.200 medarbejdere, mens et tilsvarende antal ansatte er beskæftiget med salg og køkkenrådgivning i butikkerne.

Selvom meget har ændret sig siden grundlæggelsen, er filosofien stadig den samme.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: HTH

→ JA TAK, RING MIG OP!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til dit næste projekt

Med os som hovedentreprenør på dit næste projekt er du derfor garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti og tryghed som kunde. Du kan læse mere om, hvad vi udfører, her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 82 08 88 eller
20 23 77 52, hvis du vil vide mere om vores virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Lemvig Byg A/S 

Heldumvej 1, 7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

CVR: 32147968

Kontakt os

Telefon: 97820888

E-mail: ms@lemvigbyg.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares hurtigst muligt.